Goedkope woonhuis beveiliging domotica

KlikAanKlikUit, draadloze huisautomatisering via radiosignalen

Met het KlikAanKlikUit domotica-systeem automatiseert u op een goedkope en eenvoudige manier uw huis en/of kantoor. U hoeft géén bedrading aan te leggen: u monteert de apparaten, stelt de codeschijfjes op dezelfde zendfrequentie in en klaar! Het systeem werkt draadloos via radiosignalen. Uitbreidbaar tot 256 kanalen!
Klik hier …voor meer informatie

Draadloos Marmitek X10

GSMGuard300, draadloos inbraakalarm met GSM-meldingen
Volledig draadloos inbraakalarm, gemakkelijk te installeren. Alarm naar uw GSM-telefoon via SMS-boodschappen. Met uw GSM-telefoon te besturen door middel van SMS-commando’s. Maximaal drie 06-nummers als alarmmelders. Lampen in- en uitschakelen via uw GSM-telefoon. Uit de breiden met extra raam/deur-sensoren.
Klik hier …voor meer informatie

Draadloos GSMGuard300

SafeGuard, draadloos inbraakalarm met telefoonmeldingen
Volledig draadloos inbraakalarm, gemakkelijk aan te leggen. Uit te breiden met 30 draadloze sensoren en met 15 afstandsbedieningen. Uit de breiden met rookmelders en met maximaal 16 lampbesturingen. Met uw telefoon te besturen, zes alarmtelefoonnummers met uw eigen boodschap.
Klik hier …voor meer informatie

Draadloos SAFEGUARD

GigaCam 4, draadloze video-observatie
Volledig draadloos, gemakkelijk aan te leggen. Hoge resolutie kleurencamera’s, ontvanger via SCART aan te sluiten op iedere TV. Uit te breiden tot maximaal vier camera’s en met infrarode nachtcamera. Uit te breiden met extra ontvangers voor ontvangst in verschillende kamers.
Klik hier …voor meer informatie

Draadloos GIGACAM 4

Vivanco, draadloze audio-links
Vivanco levert audio-links waarmee u draadloos een audio-verbinding legt tussen uw PC en uw stereo-installatie of tussen uw PC en een draadloze hoofdtelefoon. Geen bedrading meer in uw huis of rond uw desktop!
Klik hier …voor meer informatie

Draadloos Vivanco

Marmitek Multimedia, draadloze multimedia verbindingen
Onder de naam ‘Marmitek Multimedia’ brengt deze bekende elektronica fabrikant diverse apparaatjes op de markt, die u kunt gebruiken als handige aanvulling op de audio/video-installatie in uw huis. In de meeste gevallen gaat het over zenders en ontvangers waarmee u uw afstandsbedieningen kunt verlengen, SCART-kabels kunt vervangen, uw TV-signaal naar uw slaapkamer kunt versturen of de signalen van uw kabelaansluiting kunt omzetten in radiosignalen die draadloos uw gehele huis en tuin bestrijken.

Dit bericht is geplaatst in Wonen en Veiligheid. Bookmark de permalink.